Lid worden

Houd jij van zingen?

Kom dan eens meezingen! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste zangers die ons koor willen komen versterken. Aan tenoren is altijd behoefte. Bassen, sopranen en alten kunnen op de wachtlijst geplaatst worden.

Fijn als je koor- of zangervaring hebt, maar dit is geen voorwaarde om lid te kunnen worden.

Repeteer drie keer mee

Als je overweegt om lid te worden van de Amsterdamse Bach Vereniging, kan je drie keer kosteloos meedoen met een repetitie. Na deze drie keer doe je auditie bij de dirigent van het koor. Hij kijkt of je stem geschikt is voor ons koor.

De repetities zijn iedere donderdagavond van 20.00-22.30 uur in de Muiderkerk, Linnaeusstraat 37 in Amsterdam Oost. Ook organiseren we 2-3 keer per jaar een studiedag.

Dit verwachten we van jou

We verwachten van onze leden dat ze thuis zelf hun partij instuderen en goed voorbereid naar de repetities komen. Zo kunnen we op de repetities werken aan de koorklank en het samen zingen. Op de site zijn per stemsoort oefenbestanden te vinden zodat je goed beslagen ten ijs kunt komen. Ook verwachten we dat je je best doet om zoveel mogelijk repetities aanwezig te zijn. Per programma mag je maximaal 25% van de repetities missen.

Contributie

De contributie bedraagt 33 euro per maand. Je kunt per maand betalen of per kwartaal.

Enthousiast?

Meld je dan aan voor een van onze open repetities. Aan het begin van elke programma organiseren we een aantal open repetities, waaraan je kosteloos kunt deelnemen.

De eerstkomende open repetities zijn gepland in januari 2024.

Open repetities

De open repetities voor het concert Membra Jesu Nostri zijn inmiddels geweest.

We zoeken alleen nog tenoren. Voor de andere stemgroepen is er een wachtlijst.